BACK STABBER
Literally. Hehe. Dek kerana kebisingan Kano mengarahkan Foodie Blog ini dikemaskini, saya tempekkanlah makan malam kami malam ini, Ikan Cencaru Belah Belakang.
Literally. Hehe. Dek kerana kebisingan Kano mengarahkan Foodie Blog ini dikemaskini, saya tempekkanlah makan malam kami malam ini, Ikan Cencaru Belah Belakang.
Kisarkan bersama cili kering + cili merah + bawang merah + air asam jawa + serbuk kunyit (kalau rajin, tumbuklah)
Kalau mahu, gorengkan bahan sambal (jangan lupa sedapkan dengan garam + gula). Jika tak mahu gorengpun boleh.
Kemudian sumbat dalam ikan yang telah digaram-kunyit.
Lalu gorenglah ikan. Senang sangat kan? Silalah.
8:29 AM
|
Labels:
Make Food Eat Food
|
You can leave a response
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment